Bitlis Said Nursi Anadolu İmam Hatip Lisesi

Vizyon: Vizyonumuz: Kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ulusal ve evrensel değerleri yaşayan ve yaşatan, değişim ve gelişime açık, kendine güvenen, katılımcı, sorgulayan, etkili ve nitelikli, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelere saygılı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, farklılıkları zenginlik sayan, dinin birleştirici, huzur verici ve barışı sağlayıcı gücünü ortaya çıkarmaya çalışan, düşünsel, duygusal, sosyal açıdan yetişmiş dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz: Öğrencilerimizin zihninde, insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlâka ve kültürel mirasa saygıya dayanan bir din öğretimi anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak ve öğrencilerimizi geleceğe hazırlamak için; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen kişiler olarak yetiştirmek, problemlere çözüm üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak yetiştirebilmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:20-15.40
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://saidnursiaihl.meb.k12.tr

Adres - Beşminare Mah. Ahmet Eren Bulvarı, Eren Üniversitesi Karşısı MERKEZ/BİTLİS

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM (TAM GÜN)

Yerleşim Yeri - Beşminare mah. Toki Mevki Bitlis Eren Üniversitesi Karşısı

Ulaşım Şehir içi Minibüs.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık il merkezine 5 km uzaklıktadır.