Mesleki Çalışma Dönemi Etkinlikleri Kapsamında Rehberlik Servisimiz Tarafından Öğretmenlerimize Sunum Gerçekleştirildi

07.09.2023 159

Mesleki çalışma dönemi etkinlikleri kapsamında okul rehber öğretmenimiz tarafından öğretmenlerimize yönelik "Eğitimde Dijitalleşmenin Sosyal ve Psikolojik Etkileri" konulu seminer gerçekleştirildi. Sunumun ardından okul rehberlik çalışmalarında ortak anlayış ve işbirliği geliştirilmesi amacıyla okul rehber öğretmenimiz tarafından RPD yönetmeliği incelemesi, yıl içinde sınıf rehber öğretmenleri ve okul rehberlik servisinin yapacağı çalışmalar konusunda öğretmenlerimize bilgi verildi.

07-09-2023